Producten

Bakkerijproducten van de bovenste plank

Ovenverse boterkoeken om de dag goed te beginnen? Verrukkelijk brood dat je in één keer naar binnen wil spelen? Een chocoladetaart om de duimen en vingers van af  te likken? Bakkerij Van Dessel is jouw brood- en banketbakker in de buurt. Al decennia lang hanteren we éénzelfde traditionele bakwijze, verbeterd met de hedendaagse materialen en hoogwaardige ingrediënten van vandaag. 

Jouw bakker in de buurt

Breng een bezoekje aan onze ambachtelijke bakkerij in Dilbeek en laat je verleiden door de overweldigende geur van onze lekkernijen. Heb je weinig tijd? Wil je er zeker van zijn dat je naar huis gaat met je favoriete appelcake? Geen probleem. Ons volledige aanbod is verkrijgbaar via de webshop. Bestel je voor 20u00, dan kan je jouw delicatessen de volgende dag vanaf 06u00 bij ons afhalen. 

Bakkerijproducten op maat

Een gepersonaliseerde taart bij de bakker laten maken of een waaier aan gebakjes bestellen? Je collega’s verwennen met smakelijke koffiekoeken? Een netwerkevenement afwerken met een origineel verrassingsbrood? Scoor met de overheerlijke bakkerijproducten van Bakkerij Van Dessel! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ambachtelijk brood en banket zelf proeven?
Onze openingsuren >>
Onze webshop >>

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x