Een traditionele bakkerij, al 3 generaties lang
Bakkerij Van Dessel is een familiebedrijf ‘pur sang’. In 1963 startten Edward Van Dessel en Lisette Maes hun eigen bakkerij in Sint-Joost-ten-Node. In de jaren ’80 trad zoon Wim in hun voetsporen en opende een nieuwe bakkerij in Dilbeek. In 2012 kwam Jan Van Dessel aan het roer te staan . Toen Jan Stéphanie leerde kennen, gaf zij haar job als vroedvrouw op om samen voor de zaak te gaan. Al meer dan 50 jaar worden brood en patisserie gebakken op grootvaders wijze, met professionele materialen en kwalitatieve ingrediënten. Om van te smullen!
De combinatie van pure ambacht met een uitstekende service zorgt voor een succesrecept. Ons gedreven team, met 3 vaste leden en 10 jobstudenten, staat steeds klaar om je snel en efficiënt te bedienen. Samen zorgen ze ervoor dat je elke dag opnieuw kan genieten van het beste brood en banket. Ovenvers en overheerlijk!
In onze bakkerij komt de klant altijd eerst. We ontvangen iedereen met een warme glimlach, een ‘goeiemorgen’ en een ‘dank je wel’.