Over ons

Een traditionele bakkerij, al 3 generaties lang

Bakkerij Van Dessel is een familiebedrijf ‘pur sang’. In 1963 startte Edward Van Dessel zijn eigen bakkerij in Sint-Joost-ten-Node. In de jaren ’80 trad zoon Wim in zijn voetsporen en verhuisde de  winkel naar Dilbeek. In 2012 kwam Jan Van Dessel aan het roer te staan. Al meer dan 50 jaar worden brood en patisserie gebakken op grootvaders wijze, met professionele materialen en kwalitatieve ingrediënten. Om van te smullen!

De combinatie van pure ambacht met een uitstekende service zorgt voor een succesrecept. Ons gedreven team, met 3 vaste leden en 10 jobstudenten, staat steeds klaar om je snel en efficiënt te bedienen. Samen zorgen ze ervoor dat je elke dag opnieuw kan genieten van het beste brood en banket. Ovenvers en overheerlijk!

“In onze bakkerij komt de klant altijd eerst. We ontvangen iedereen met een warme glimlach, een ‘goeiemorgen’ en een ‘dank je wel’.”

Jezelf trakteren op rozijnenbrood of slagroomtaart?
Onze openingsuren >>

Onze webshop >>

Bakkerij Van Dessel
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x